Kunnen we helpen?

Wat jou ook beweegt... Laef!

Wat jou ook beweegt… je wilt een zorgverzekering waarbij je verzekerd bent van de beste zorg, hoge vergoedingen én een online omgeving waarmee je al je zorgzaken eenvoudig regelt. Die een gezond en bewust leven aanmoedigt en je helpt bij het maken van gezonde keuzes. Ook prettig: Aevitae biedt gratis zorg- en wachtlijstbemiddeling. Zodat je sneller aan de beurt bent als het nodig is. En moet je eigen risico betalen? Dat mag gewoon gespreid. Want we zijn er ook voor je als het even tegenzit.

Bekijk onze zorgverzekeringen

Dit doet Aevitae voor jou

Persoonlijke service en altijd iemand die met je meedenkt ​
Gratis zorg- en wachtlijstbemiddeling
Géén omzetplafond bij ziekenhuizen en GGZ-instellingen
Leuke en gezonde extra’s die jou fit houden
Eigen risico gespreid betalen

‘Ook als het regent, maken we kilometers door de bossen.’           

Hoe jong of oud je ook bent, actief bezig zijn is goed voor je gezondheid. Dit op een manier die bij je past. Het houdt je fit, lenig en je voelt je vaak stukken beter. En ach… dat beetje modder veeg je er zo van af.

'Buiten halen we onze zuurstof voor nieuwe plannen.'

Elk seizoen heeft de natuur zoveel moois te bieden. Het enige wat je hoeft te doen: de wandelschoenen aantrekken. En een half uurtje wandelen doet al wonderen. Bijvoorbeeld na een lange werkdag of tijdens de pauze.

'Van een beetje meer balans wordt elke dag beter.'                          

Thuis, op het werk, in het weekend en zelfs op social… soms is alles net een achtbaan. Even een rustmoment inbouwen kan dan helend werken. Gewoon voor dat extra beetje balans. Daar knapt iedereen van op.

'Tussen alle drukte door wil je ook tijd voor jezelf vinden.'            

Heb je kids? Dan voelt het soms alsof je meerdere ballen in de lucht moet houden. Je leeft niet voor één, je leeft voor iedereen. Pak daarin je rust. Want een gezin gedijt goed met gezonde zen-momenten.

Een collectieve zorgverzekering via jouw werkgever

Het kan goed zijn dat jouw werkgever al een collectieve zorgverzekering van Aevitae heeft afgesloten. We hebben tenslotte meer dan 800 verschillende collectiviteiten. Overstappen is heel eenvoudig, al helemaal met onze gratis opzegservice. Informeer bij jouw HR-afdeling en vraag naar onze collectieve zorgverzekering of zoek jouw werkgever op de volgende pagina:

Vind jouw collectiviteit

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen? Veel antwoorden vind je bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Lisette
Danny
Bianca
Bart

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!