Kunnen we helpen?

Offertetool inkomensverzekeringen

Van de ene op de andere dag kan het zomaar gebeuren: een van je werknemers valt voor langere tijd uit door ziekte of een ongeval. Ben jij werkgever? Dan wil je je zaken op orde hebben. Zodat je bedrijf kan blijven doorgaan. 

Met de Inkomensverzekeringen van Aevitae beschermt hij zijn organisatie tegen de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Zijn werknemers worden beschermd tegen een lager inkomen. Dat is een hele geruststelling. Met de offertetool van Aevitae kun je eenvoudig offertes opvragen bij meerdere risicodragers.

Op dit moment kun je met onze offertetool offertes aanvragen voor een ziekteverzuimverzekering conventioneel, WIA-Bodem, WGA-GAT Basis, WGA-GAT Uitgebreid en WIA-Excedent. Voor het opvragen van een offerte doorloop je enkele eenvoudige stappen.

Stap 1. Werkgeversgegevens
Voer hier de gegevens in van de werkgever waarvoor je een offerte opvraagt.

Stap 2. Werknemersgegevens
Hier voer je de gegevens van alle werknemers in. Dit kan handmatig of via het uploaden van de gegevens in ons offerteformat.

Stap 3. Producten
Geef hier aan voor welk(e) product(en) je een offerte wilt aanvragen.

Stap 4. Verzekeringskenmerken
Hier geef je de algemene verzekeringskenmerken aan. En vul je, indien nodig, de verzuimgegevens in.

Stap 5. Offerte
Per product kun je hier de verzekeringsopties aangeven waarvoor je een premieberekening wilt. Per product kun je meerdere opties invoeren. Aan de rechterkant zie je dan meteen de berekende premies, premiepercentages en verzekerde bedragen. Helemaal rechts kun je opties aanvinken waarvoor je een offerte wilt ontvangen. 

Stap 6. Samenvatting
In deze stap wordt de samenvatting van het geselecteerde aanbod getoond. Dit aanbod kun je in een offerte omzetten. Download in dat geval het aanbod en bespreek de offerte met jouw klant. Bij akkoord laat de offerte dan ondertekenen en stuur deze aan ons retour.

 

Ga direct naar de offertetool

 

Wanneer geeft de offertetool geen offerte?

Het kan zijn dat er op basis van de ingevoerde gegevens niet automatisch een offerte wordt afgegeven. Dit komt bijvoorbeeld door een hoog verzuim in het verleden, of een moeilijk verzekerbare branche. In veel gevallen kunnen wij toch een offerte afgeven.

Verzuim Stop loss, WGA-ERD, ZW-ERD en WIA-verzekeringen van Eucare kunnen nog niet met de offertetool berekend worden. Deze offreren wij buiten de tool om.

Neem voor beide situaties contact op met de afdeling inkomensverzekeringen. Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.

Telefoon: 088 35 35 791  
E-mail: inkomensverzekeringen@aevitae.com

Veelgestelde vragen

Joëlle
Iris
Raymond