Kunnen we helpen?

Inzicht in gezondheidsrisico's

Als betrokken werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers vitaal en gezond zijn en ook blijven. Het is dus belangrijk om de grootste gezondheidsrisico's binnen jouw organisatie in kaart te brengen. Meten is weten! Want als jij weet wat er speelt, kun je er ook iets aan doen. Maar hoe maak je de gezondheidsrisico's binnen jouw organisatie inzichtelijk?  Wij helpen jou daar graag bij en hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. 

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Zorg in Zicht

Inzicht krijgen in de gezondheidsrisico's van jouw bedrijf is essentieel. Toch vinden veel werkgevers het  lastig om ze in kaart te brengen. Er wordt onvoldoende gebruik gemaakt van data.

Aevitae Bedrijfszorg maakt analyses op basis van de zorgconsumptie, al dan niet in combinatie met andere data. Denk daarbij aan de resultaten uit een PMO,  RI&E, MTO en DIX. Op die manier krijgen we nog meer inzicht in de specifieke vitaliteitsvraagstukken en kan een gericht plan van aanpak worden opgesteld.

Samenwerken met Aevitae Bedrijfszorg?

Wil jij bouwen aan een ijzersterke organisatie? Met oog voor de vitaliteit en inzetbaarheid van jouw mensen blijft jouw bedrijf fit voor de toekomst. 

Neem vrijblijvend contact op

Patricia
Raymond
Monique
Bianca