Kunnen we helpen?

Zoek EUCARE zorgverlener

Heb je zorg nodig, dan is het fijn als je snel en gemakkelijk een zorgverlener vindt. Het liefst bij jou in de buurt. In onze Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Bijvoorbeeld afspraken over de prijs en vooral over de kwaliteit van de zorg.

Kies je voor een zorgverlener zonder contract, dan betaal je in de meeste gevallen een deel van de kosten zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw basisverzekering.

Ziekenhuiszorg

Voor de Basisverzekeringen Natura, Bewust Verzekerd en Restitutie kunt je ook in 2022 bij alle ziekenhuizen terecht. Met de meeste ziekenhuizen is er inmiddels een contract gesloten. Met een aantal ziekenhuizen zijn we nog in gesprek, onder andere over corona in 2022, maar je kunt ook bij deze ziekenhuizen in 2022 gewoon terecht. Zodra de gesprekken zijn afgerond vind je dit terug in de Zorgzoeker.

Voor de Basisverzekering Natura Select worden in 2022 een beperkt aantal ziekenhuizen geselecteerd. Je krijgt alleen in een van de geselecteerde ziekenhuizen alle behandelingen 100% vergoed. Een lijst met (niet) gecontracteerde ziekenhuizen vind je hier. Deze lijst wordt op werkdagen dagelijks bijgewerkt.

Online hulpmiddelen

Bij de Basisverzekering Natura Select zijn voor een aantal hulpmiddelen een beperkt aantal zorgverleners gecontracteerd. Deze hulpmiddelen krijg je alleen 100% vergoed als je deze online bestelt bij speciaal hiervoor gecontracteerde leveranciers.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.