Kunnen we helpen?

Zoek jouw zorgverlener

Heb je zorg nodig, dan is het fijn als je snel en gemakkelijk een zorgverlener vindt. Het liefst bij jou in de buurt. In onze Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Bijvoorbeeld afspraken over de prijs en vooral over de kwaliteit van de zorg.

Kies je voor een zorgverlener zonder contract, dan betaal je in de meeste gevallen een deel van de kosten zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw basisverzekering.

Ziekenhuiszorg

Voor de Basisverzekeringen Natura, Restitutie en Bewust Verzekerd kun je in 2022 bij alle ziekenhuizen terecht. Voor 2023 voeren wij op dit moment nog contractbesprekingen. Met een aantal ziekenhuizen is al een contract afgesloten. Zodra de gesprekken zijn afgerond, vind je dit terug in de zorgzoeker. Onze zorgzoeker werken wij dagelijks bij.

Voor de Basisverzekering Natura Select zijn in 2022 een beperkt aantal ziekenhuizen gecontracteerd. Ook voor 2023 contacteren wij weer een beperkt aantal ziekenhuizen. Op deze manier kunnen we de premie laag houden. De besprekingen voor 2023 lopen op dit moment nog. Je krijgt alleen in een van de gecontracteerde ziekenhuizen alle behandelingen 100% vergoed. Bekijk via de zorgzoeker of de zorgverlener van jouw keuze een contract heeft.

Online hulpmiddelen

Bij de Basisverzekering Natura Select zijn voor een aantal hulpmiddelen een beperkt aantal zorgverleners gecontracteerd. Deze hulpmiddelen krijg je alleen 100% vergoed als je deze online bestelt bij speciaal hiervoor gecontracteerde leveranciers.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!