Kunnen we helpen?

Betalingsmogelijkheden

Als jij via jouw werkgever bij ons verzekerd bent, wordt de premie soms automatisch ingehouden op je salaris. Is dat niet het geval, dan kun je jouw premie op verschillende manieren betalen. Ook afrekeningen van het eigen risico of een eigen bijdrage betaal je altijd op een van deze drie manieren.

Automatische incasso

Het verschuldigde bedrag wordt automatisch van jouw rekening afgeschreven. Zo heb je er geen omkijken naar. Voor automatische incasso  geef je ons eenmalig toestemming. Dat kan met het Formulier doorlopende machtiging SEPA.

iDeal link

Heb jij een digitale polis? Dan ontvang je voor de betaling van jouw zorgkosten een notificatiemail met een iDEAL link. Met iDEAL kun je gemakkelijk en snel jouw factuur betalen. De notificatiemail is afkomstig van het mailadres aevitae@debiteuren365.nl. Jouw betaling via de iDEAL link wordt verzorgd door Mollie. Het rekeningnummer eindigt op 000.

Factuur per post

Ontvang je de facturen liever per post? Dat kan! Je kunt de factuur alsnog digitaal betalen met de QR-code.

Let op! Voor een factuur per post wordt een toeslag van € 1,50 per factuur in rekening gebracht.

Switchen van betaalmethode

Bij het afsluiten van jouw verzekering geef je aan hoe jij wilt betalen. Als je dit tussendoor wilt wijzigen, kun je dit zelf regelen in Mijn Aevitae.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!