Kunnen we helpen?

Gespreid betalen eigen risico

Krijg je een hoge afrekening van het eigen risico? Als het om een bedrag van € 50,- of meer gaat, kun je ook in termijnen betalen. Dit staat ook op de factuur zelf vermeld. Neem contact met ons op om een betalingsregeling af te sluiten.

Betaal je het eigen risico normaal via automatisch incasso?

Je kunt ervoor zorgen dat Aevitae geen grote bedragen in één keer kan afschrijven door een grensbedrag in te stellen. Dit kun je eenvoudig doen in Mijn Aevitae.

  • Je kunt verschillende grensbedragen kiezen vanaf € 50,-.
  • Wij kunnen nooit meer dan het grensbedrag van jouw rekening afschrijven, ook niet als de factuur hoger is.
  • Ontvang je een factuur die hoger is dan het grensbedrag? Dan kun je ervoor kiezen om de rekening in één keer te betalen door het bedrag zelf naar ons over te schrijven. Doe je dat niet? Dan kun je een betalingsregeling afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op.

Altijd een bevestigingsbrief

Als je een betalingsregeling hebt afgesloten, sturen wij je binnen enkele werkdagen een bevestigingsbrief (per post of digitaal). Hierin staan de termijnbedragen en de data waarop je deze betaalt.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over jouw zorgverzekering automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leuk dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt binnenkort onze eerste nieuwsbrief en informatie over ons aanbod voor 2023. Dit aanbod kun je vanaf 15 november vinden op aanvragen.aevitae.com!