Kunnen we helpen?

Wat is jouw uitdaging op het gebied van bedrijfszorg?

Mensen die lekker in hun vel zitten zijn productiever, creatiever en presteren beter. Het is daarom belangrijk om signalen dat het even wat minder gaat op tijd op te pikken. Vaak kun je verzuim hiermee voorkomen. Wij geloven in ieder geval dat investeren in vitaliteit loont. Luisteren naar je mensen en ze écht horen. Ze het vertrouwen geven dat ze bij jou hun verhaal kunnen doen. Dát is het creëren van een fijn werkklimaat. Daar ondersteunen wij jouw organisatie graag bij. 

De dienstverlening van Aevitae Bedrijfszorg bestaat uit het bieden van advies en ondersteuning bij gezondheidsvraagstukken in de breedste zin het van het woord. Gericht op zowel begeleidingsvraagstukken van individuele werknemers als op het organiseren van organisatiebrede gezondheidsprogramma's. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Interventies en cofinanciering

De tijdige inzet van interventies bespoedigt herstel. En kan verzuim zelfs voor zijn! Deze maatregel is zo effectief dat wij in sommige gevallen bereid zijn om mee te betalen. Dit noemt men cofinanciering.

Meer over interventies en cofinanciering

Casemanagement (Poortwachter)

Casemanagement speelt een belangrijke rol in het voorkomen en verlagen van verzuim. Met goed casemanagement bespaar je op verzuimkosten en mensen zijn sneller aan het werk.

Meer over casemanagement (poortwachter)

WIA-casemanagement

Het uitvoeren van WIA-begeleiding is een tijdrovende klus. Het vergt bovendien veel kennis en inspanning. Afhankelijk van jouw wensen nemen wij het WIA-casemanagement geheel of gedeeltelijk over.

Meer over WIA-casemanagement

Fit voor de toekomst

Mensen zijn het sterkste onderdeel van een organisatie en tegelijkertijd het meest kwetsbare. Je wilt hen het liefst tot aan hun pensioen fit en veerkrachtig aan het werk houden.

Meer over fit voor de toekomst

Inzicht in gezondheidsrisico's.

Samen leren we meer inzicht te krijgen in de gezondheidsrisico van jouw werknemers. Door kennis, inzichten en data-analyses te vertalen naar preventieve gezondheidsprogramma's en effectieve interventies. We zien het als onze taak om werkgevers en werknemers te inspireren en om gezond gedrag te bevorderen. Het is daarbij van belang om het advies telkens aan te passen aan de veranderende situatie bij de werkgever en de veranderende wereld van preventie en verzuim. Er is niet één ei van Columbus en binnen een organisatie hangt alles met alles samen; denk aan leiderschapsstijl, organisatiecultuur, interne veranderingen en verzuim. 

Bij Aevitae Bedrijfszorg geloven we erin dat we écht kunnen helpen bij de zaken waar je ’s nachts wakker van ligt, door een stap extra te zetten. Wij hebben aandacht voor jou en je mensen. Daarmee maken wij het verschil.

Onze kracht

Een quick win is een goed begin. Een effectief vitaliteitsbeleid is een kwestie van stap voor stap bouwen. Klein beginnen maakt zaken snel inzichtelijk en levert gerichte input om initiatieven verder uit te rollen. 
Zorg in zicht: Aevitae Bedrijfszorg maakt analyses op basis van de zorgconsumptie en andere beschikbare data, zoals de resultaten uit een PMO, RI&E, MTO en DIX). Op die manier krijgen we nog meer inzicht in de specifieke vitaliteitsvraagstukken en kan een gericht plan van aanpak worden opgesteld.
Flexibiliteit: De stem van de klant is het allerbelangrijkst. Niet elke goede theorie is direct toepasbaar bij elke werkgever. En niet iedere goede provider is vertegenwoordigd in een bepaalde regio. De dienstverlening van Aevitae Bedrijfszorg richt zich op de wensen en mogelijkheden bij de klant, met een pragmatische blik en een persoonlijke aanpak.

Wat klanten over ons zeggen

"In de positieve samenwerking met Aevitae spelen oprechte aandacht voor mensen, het zoeken naar de juiste oplossing voor zowel werkgever als werknemer en het elkaar scherp houden op diverse onderdelen een grote rol. Met de expertise die aanwezig is binnen Aevitae is dit voor Mourik een goede match en levert dit een bijdrage aan een constructieve samenwerking."

Bas Pruijmboom, Mourik Infra B.V.

Raymond
Monique
Bianca
Patricia

Samenwerken met Aevitae Bedrijfszorg?

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van Aevitae Bedrijfszorg? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag alles over onze werkwijze.